Curățare filtru particule Timișoara

Durata de viață a filtrelor de particule ( DPF ) poate crește dacă acestea sunt curățate înainte de a ajunge la capacitatea maximă de stocare.

Autovehiculele care rulează pe distanțe scurte sunt în mod special afectate de blocarea filtrelor de particule.

Deși pe piață există multe produse pentru curățarea filtrelor de particule fără demontare, acestea nu oferă o soluție sigură de curățare.

Folosim aparatură de ultimă generație DCS-16 care ne permite să realizăm o curățare/regenerare a filtrului de particule (DPF) de până la 99% precum un filtru nou, de fabrică.

În acest proces de curățare NU tăiem sau deteriorăm carcasa filtrului de particule, de asemenea nu se acționează cu tratament termic!

Curățare DPF

Cere ofertă de preț

Ce este filtru DPF?

Filtru DPF este acronim de la Diesel Particulate Filter și este destinat în special motoarelor diesel. DPF filtrează particulele emise de motor ce au un diametru de până la 0,01 microni. Poate fi situat în zona de evacuare între cele două catalizatoare, înainte sau după catalizator.

Ce simptome apar?

Martorul de bord se aprinde sau clipește intermitent iar dacă problema nu se remediază poate ajunge în modul de avarie (limp mode). Motorul nu mai trage, nu mai are putere, turația poate fi este limitată. Când filtru de particule este înfundat crește consumul de carburant și emisiile sunt mai bogate în funingine.

De ce se înfundă DPF?

Există foarte multe motive, de la calitatea combustibilului, ulei de motor necorespunzător, folosirea autoturismului mai mult în mediul urban, probleme senzori DPF, probleme la valvă EGR, probleme injectoare, turbosuflantă defectă care încarcă filtrul cu ulei ars.

Curățare filtru particule

Curățare DPF

curățare filtru particule Timișoara

Cât durează ?

În funcție de gradul de încărcare a filtrului, curățarea/regenerarea poate să dureze până la o 1 ora și jumătate.

Curățare filtru DPF

Pentru mai multe informații privind serviciul de curățare a filtrului de particule vă așteptăm la service-ul nostru. Vezi locația.

Programează-te online
© Copyright Car Doctors F&F. Developed by seodigital.ro