Servicii reparații electrice auto

La Car Doctors F&F vă oferim servicii de reparații electrică auto de calitate și ne asigurăm că vă reparăm mașina în cel mai scurt timp. Electricieni noștri pot efectua de la cele mai simple reparații de electrică până la cele mai complexe, precum schimbarea airbag-urilor sau a centurilor de siguranță. Totodată punem la dispoziția dumneavoastră ultimele tehnologii în materie de diagnoză și analiză auto pentru a rezolva orice problemă electrică auto.

Vă putem ajuta cu

Reparații alternatoare auto
Înlocuire macarale/geamuri auto
Reparații închidere centralizată

Reparații și înlocuire bord auto
Montaj alarme și senzori parcare
Montaj camere auto față/spate

Montaj Kit Xenon sau înlocuire
Înlocuire și reglare faruri, becuri, stopuri
Reparații sau înlocuire sisteme de confort

Reparații alternatoare auto

Reparații alternatoare auto

Alternatorul joacă un rol important în angrenajul automobilului Dvs, deoarece acest trebuie să mențină bacteria încărcată și să asigure pornirea în siguranță a automobilului. Deoarece funcționează în permanență atunci când mașina este folosită, după un timp ajunge la un grad de uzură ridicat și trebuie reparat sau înlocuit. Aceasta este una din cele mai frecvente reparații de natură electrică.

Cum știm ca este defect?

Atunci când se defectează alternatorul mașinii veți vedea imediat martorul la baterie aprins în bord. În acest caz, vă invităm la service-ul nostru pentru a remedia problema apărută în cel mai scurt timp.

Înlocuire și reglare faruri,becuri,stopuri

Înlocuire becuri și reglare faruri

Sistemul de iluminat al automobilului joacă un rol important în siguranța dumneavoastră cât și al celorlalți participanți la trafic. Sistemul de iluminat este util atât în timpul zilei cât și în timpul nopți și permite o vizibilitate sporită considerabil atunci când va aflați în trafic.

Păstrați sistemul de iluminat în parametri optimi venind la service-ul nostru pentru a regla sau înlocui farurile, stopurile sau becurile.

Aveți defecțiuni la sistemul de iluminat auto ? Vă așteptăm la service-ul nostru pentru a va remedia problema.

Înlocuire macarale/geamuri auto

Reparații macarale/geamuri

Sistemele de coborâre și urcare a geamurilor au un rol important, în special pe timp de vară când asigură ventilația corespunzătoare în mașină.

O macara pentru geam defectă poate provoca probleme precum:

– motorul geamului funcționează dar geamul este blocat;
– geamul se ridică lent, se blochează sau nu se închide complet;
– geamul este cade în interiorul ușii;
– zgomot anormal atunci când geamul se mișcă în sus sau în jos.

Înlocuim macarale pentru geamuri auto ce prezintă defecțiuni sau probleme la sistemul de ridicare/coborâre. Asigurăm piese și service pentru reparații sau înlocuire macara geam la toate modelele de autoturisme. Oerim garanție pe lucrările efectuate.

Înlocuire siguranțe auto

Înlocuire siguranțe auto

Aveți problemă de natură electrică cu automobilul dumneavoastră? Noi vă putem ajuta! De multe ori când ceva nu mai funcționează și pare o defecțiune serioasă, totul se poate rezolva prin simpla înlocuire a unei siguranțe arse din panoul de siguranţe la maşină.

Aceleași probleme pot apărea și cu releele auto care nu au o anumită durată de viață și trebuiesc înlocuite atunci când nu mai funcționează.

Defecțiuni precum: nu mai funcționează închiderea centralizată, farurile, ștergătoarele, claxonul sau bricheta, pot fi cauzate de o siguranţă arsă.

Vă așteptăm la noi la service, unde electricienii noștri pot identifica și înlocui siguranțele sau releele arse sau defecte pentru toate tipurile de automobile.

Reparații și înlocuire bord auto

Reparații și înlocuire bord auto

Bordul mașinii dumneavoastră nu mai funcționează în parametri optimi? O vizită rapidă la service-ul nostru ne va ajuta să identificăm și să reparăm problema apărută. Apelați cu încredere la serviciile nostre pentru reparații și înlocuire bord, reparații ceasuri de bord și alte elemente.

Înlocuire senzori de parcare

Înlocuire senzori de parcare

Senzori de parcare piuie neîncetat sau nu mai funcționează deloc? Veniți cu mașina la service-ul nostru pentru o înlocuire rapidă. În cazul în care nu aveți această opțiune pe mașina și doriți să o adăugați va oferim consultant și cele mai bune prețuri pentru toate tipurile de autoturisme.

Înlocuire sistem audio

Înlocuire sistem audio

Un sistem audio de calitate poate schimba total sunetul din autoturismul dumneavoastră. Puterea și calitatea sunetului produse de un sistem audio performant sunt de departe superioare față de sistemul audio din fabrică al mașinii dumneavoastră.

Dacă doriți să înlocuiți sistemul audio vechi al mașini dumneavoastră cu unul nou, electricienii noștri vă pot ajuta cu demontarea sistemul audio vechi și înlocuirea lui cu unul nou. Acest serviciu este valabil pentru toate tipurile de automobile.

Înlocuire închidere centralizată

Reparații închidere centralizată

În funcție de vechimea automobilului Dvs sistemul de închidere centralizată poate da semn de oboseală. Dacă mașina Dvs nu mai poate fi închisă sau deschisă, o posibilă problemă ar fi necesitatea înlocuiri bateriei din cheie cu una nouă sau o posibilă defecțiune la închiderea centralizată.

Asigurăm piese și service pentru reparații sau înlocuire sistemele de închidere centralizată la orice marcă auto.

Reparații instalație electrică auto

Problemele de natură electrică nu pot fi amânate pentru mai târziu, acestea trebuiesc remediate imediat ce apar deoarece pot provoca daune mult mai mari, inclusiv incendiu. Dispunem de aparatură modernă ce permite identificarea erorilor apărute în funcționarea sistemelor electrice ale autovehicului Dvs și executăm lucrări de reparație asupra sistemelor electrice ale autoutilitarei sau autovehiculului, indiferent de marca auto.

Electrician auto Timișoara

Pentru mai multe informații privind serviciul de reparații electrice auto vă așteptăm la service-ul nostru. Vezi locația.

Programează-te online
© Copyright Car Doctors F&F. Developed by seodigital.ro