Service autoutilitare Timișoara

La atelierul de mecanică Car Doctors F&F reparăm autoutilitare și oferim operațiuni de întreținere curentă și periodică la prețuri avantajoase, atât pentru persoanele juridice cu flote mari de mașini cât și pentru persoanele fizice.

Service complet autoutilitare

Constatarea corectă și diagnoză auto pot face diferența dintre o reparație costisitoare, nejustificată și o reparație simplă, ieftină și rapidă.

Oferim o gamă completă de reparații auto, care includ:

Tractări
Mecanică
Curățare DPF
Revizie climă
Geometrie roți
Vulcanizare
Revizii auto periodice
Diagnoză auto și Electrică auto

De asemenea, colegii noștri de la divizia de piese autoutilitare vă pot oferi toată gama de piese auto necesare reparației autoutilitarei dumneavoastră.

service autoutilitare

Verificare mecanică gratuită!

NOU! De curând am lansat programul de fidelizare pentru clienții noștri care revin la service pentru revizia anuală.

Reparații autoutilitare

Suntem un service autoutilitare Timișoara, ce deține autorizările Registrului Auto Român pentru toate operațiunile de mecanică ale diferitelor mărci de autoutilitare.

La Car Doctors F&F realizăm reparații de mecanică din cele mai diverse și complexe:

Reparații motoare.
Reparații articulații și frâne.
Reparații sisteme de răcire.
Reparații sisteme de frânare.
Revizii pentru auto aflate în garanție.
Vulcanizare și geometrie roți.
Schimbare kit distribuție pe lanț sau curea.

Pentru sezonul de vară, executăm operațiuni de întreținere, odorizare și diagnosticare a instalației de aer condiționat, indiferent de autoutilitară.

reparații autoutilitare

Mentenanță flotă auto

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii prin contractele de mentenanță flota auto. Fie că dețineți o afacere mică și utilizați puține autoutilitare, ori sunteți o companie mare cu multe vehicule comerciale, vă oferim soluția perfectă pentru mentenanța flotei auto.

Prin contractele de mentenanță flota auto oferim toate serviciile necesare întreținerii a flotei, de la verificări periodice și schimbul de ulei până la reparații capitale ale autovehiculelor. În funcție de tipul contractului vă putem oferii mai multe beneficii.

În prezent beneficiază de serviciile noastre de mentenanță flota auto o mulțime de companii importante din Timișoara și împrejurimi.

Pentru detalii suplimentare și oferta financiară va rugăm să ne contactați prin telefon 0731 073 209 sau ne puteți vizita la service-ul nostru din strada Lacului numărul 1, Timișoara.

mentenanță flotă auto

Service flote auto Timișoara

Service Auto specializat în reparațiile și întreținerea autoutilitarelor.

© Copyright Car Doctors F&F. Developed by seodigital.ro