Service roți

Oferim clienților noștri service roți (anvelope) profesionist, vulcanizare auto, echilibrare roți, reparații anvelope, totul pentru a asigura operațiunile ce țin de roțile mașinii la standarde calitative ridicate.

Montaj anvelope

Standul nostru este dotat cu pistoale profesionale, rampe, cricuri pneumatice și elevatoare. Putem să montăm/demontăm anvelope de dimensiuni mari și talon foarte mic pentru autoturisme sport.

Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat în cazul folosirii unei mașini normale.

În acest caz ar apărea riscul de a deteriora janta/anvelopa. Montatul anvelopelor se face cu ajutorul utilajelor profesionale de către lucrători cu experiență. La montarea anvelopelor se curată cu atenție janta de impurități și se folosește o soluție specială pentru etanșare. Acest proces ocupă un timp foarte scurt.

service roți

Echilibrare roți

În atelierul nostru se echilibrează roți atât cu jante de tablă cât și cu jante de aliaj utilizând 2 tipuri de plumbi: plumbi cu clemă (turbo și normali) și plumbi adezivi (special pentru jantele fără margine). Echilibrarea se efectuează cu utilaje noi și competitive. În urma acestui proces roata va prezenta un echilibru perfect, fapt ce determina o mai bună funcționare a mașinii, o uzură diminuată a cauciucului, eficacitate la frânare și un plus de confort.

Vulcanizare și reparații anvelope

În unitatea noastră se efectuează reparații anvelopelor ce au suferit înțepături, tăieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate în raport de dimensiunea defecțiunii. Reparăm orice tip de anvelopă într-un timp scurt cu eficientă maximă, folosind o tehnologie modernă. Folosim doar echipamente profesionale la cele mai înalte standarde în domeniu, pentru a asigura calitatea serviciilor.

echilibrare roți

Service roți Timișoara

Pentru mai multe informații privind serviciul de service roți vă așteptăm la service-ul nostru. Vezi locația.

Programează-te online
© Copyright Car Doctors Best Service. Developed by seodigital.ro