Schimb ulei cutii viteze automate

Este bine de știut că pentru o mai bună întreținere a transmisiei automate, nu este de ajuns de schimbați doar uleiul deoarece murdăria și abraziunea rămân și pot provoca daune. O revizie cutie automată completă se face prin curățare cu ajutorul unui echipament performant. Astfel transmisia automata va funcționa mereu ca nouă.

Schimb ulei cutii automate și spălare

Mentenanță completă!

Pe lângă lubrifiere, uleiul din cutiile automate este responsabil pentru transmisia puterii și sprijină disiparea căldurii. Pentru a îndeplini aceste sarcini diverse, uleiul este prevăzut cu aditivi care îmbunătățesc proprietățile acestuia.

Pentru a-și păstra proprietățile este recomandat ca uleiul să fie schimbat regulat. Schimbarea lui se face după recomandarea producătorului care este în mod normal la fiecare 60.000 km.

De ce trebuie spălată cutia de viteze? O spălare a cutiei de viteze automate se face pentru a preveni apariția problemelor sau atunci când transmisia începe să se facă simțită, de exemplu prin smucituri, întârzieri la schimbare.

Transmisia automată este, de asemenea, expusă la sarcini mari. Există uzură la transmisie, care se manifestă ca abraziune. Aceste depuneri pot cauza multe probleme, inclusiv deteriorarea cutiei de viteze. Singura modalitate de a elimina această murdărie din transmisie este să spălați cutia de viteze.

Scopul unei astfel de spălări este de a îndepărta vechiul ulei de transmisie și reziduurile acestuia și de a crea astfel baza pentru lubrifierea optimă a transmisiei. Pentru a spăla complet transmisia, inclusiv furtunurile, răcitorul transmisiei și convertorul, uleiul de transmisie este amestecat cu un agent de curățare special.

schimb ulei cutii viteze automate

Cât durează

O spălare completă a cutiei de viteze automată durează în jur de 2 ore sau mai mult în unele cazuri.

De ce noi?

Specialiștii Car Doctors F&F folosesc ATF Evolution Premium, unul dintre cele mai populare și performante echipamente de pe piață destinat pentru schimbul de ulei COMPLET și spălare cutii de viteze automate.

Cât costă?

Prețul este 500 RON + TVA la care se adaugă uleiul și filtrul de ulei, pe care le puteți achiziționa de la noi sau din altă parte.

Revizii cutii viteze automate

Cere detalii

Echipament ATF Evolution

Înlocuire ulei cutie automată de viteze

Înlocuiește uleiul din cutia de viteze automată rapid fără riscuri și la un preț corect, indiferent de marca sau modelul mașinii tale. Pentru mai multe informații privind serviciul de reparații electrice auto vă așteptăm la service-ul nostru. Vezi locația.

Programează-te online
© Copyright Car Doctors F&F. Developed by ediweb.ro